Sve kategorije
EN

EKG

Početna> Proizvod > ICU & CCU & NICU > EKG

Opis

Elektrokardiografija je proces proizvodnje elektrokardiograma, snimanja električne aktivnosti srca. To je elektrogram srca koji predstavlja graf napona u odnosu na vrijeme električne aktivnosti srca pomoću elektroda postavljenih na kožu. Ove elektrode otkrivaju male električne promjene koje su posljedica depolarizacije srčanog mišića praćene repolarizacijom tokom svakog srčanog ciklusa (otkucaja srca). Promjene u normalnom EKG obrascu javljaju se u brojnim srčanim abnormalnostima, uključujući poremećaje srčanog ritma (kao što su atrijalna fibrilacija i ventrikularna tahikardija), neadekvatan protok krvi u koronarnoj arteriji (kao što je ishemija miokarda i infarkt miokarda) i poremećaji elektrolita (kao što su hipokalemija i hiperkalemija). ).

ECG600G šestokanalni EKG je takva vrsta elektrokardiografa, koji istovremeno uzorkuje 12 odvodnih EKG signala i štampa EKG talasne oblike sa sistemom termičke štampe. Njegove funkcije su sljedeće: snimanje i prikaz EKG valnih oblika u automatskom/ručnom modu; automatsko mjerenje i auto-dijagnostikovanje parametara EKG talasa; podsticanje stanja isključenosti elektrode i nedostatka papira; prebacivanje jezika interfejsa (kineski/engleski); upravljanje bazu podataka predmeta.Konkurentna prednost:

1. 800x480TFT LCD u boji prikazuje radni status i EKG talasni oblik; Dodirni ekran i mekana kontrola tastature, praktičnija za rad.

2. EKG simultana akvizicija sa 12 elektroda, digitalni procesor signala, za dobijanje EKG talasa većeg kvaliteta kroz AC filter, osnovni filter i EMG filter EKG signala.

3. Istovremeni prikaz EKG talasnog oblika 3/6/12 odvoda, i stanja režima štampanja, osetljivosti, brzine, filtera itd., kako bi se olakšalo tumačenje.

4. Uzorkovanje EKG signala od dvanaest odvoda u isto vrijeme, analizirajući 2×6+1 (odvod ritma), 2×6,3×4,3×4+1 (odvod ritma), 4×3,4×3+1 (Rhythm Lead),6×2,6×2+1(Rhythm Lead) režim snimanja u isto vreme, i izveštavanje sa više formata.

5. Napajanje uključuje i AC/DC. Ovaj uređaj uključuje ugrađenu litijum-polimersku punjivu bateriju. Može da bude u stanju pripravnosti 4 sata, štampa 150 komada EKG talasnog oblika i štampa 90 minuta neprekidno u najboljem DC stanju kako bi zadovoljio potrebe za posetom pacijenata i fizičkim pregledom.

6. Ima ugrađenu memoriju velikog kapaciteta i može memorisati više od 1000 slučajeva, što je lako za pregled i statistiku lekara.

7. U modu pregleda, možete vidjeti sačuvani EKG talasni oblik, auto-analizu i auto-interpretaciju parametra EKG talasnog oblika, zaključak auto-interpretacije.

8. Podržava kineski, engleski, talijanski i turski operativni interfejs, može ispisati kineski ili endlish, talijanski, turski izvještaj.

istraga