Sve kategorije
EN

Company Uvod

Početna> SkyFavor > Company Uvod

Company Uvod

Osnovan 2015. godine, SkyFavor Medical je visokotehnološko preduzeće koje se uglavnom bavi razvojem, proizvodnjom i marketingom medicinskih rešenja za ICU & CCU & NICU, sistem medicinskih gasovoda i kućnu njegu. Naše fabrike se nalaze u Pekingu i Ningbou i pokrivaju više od 20,000 kvadratnih metara.

Proizvodi intenzivne nege uključuju pumpu za infuziju šprica, monitor pacijenta, HFNC, bubble CPAP, EKG, linijski eksuflator za kašalj, itd.

Sistem medicinskih gasovoda uključuje razdjelnik, plinski alarm, kutiju zonskog ventila, postrojenje za kisik, izlaze za plin, mjerač protoka kisika, regulator kisika, regulator usisavanja, jedinicu za krevet itd.

Proizvodi za kućnu njegu uključuju koncentrator kisika, fetalni dopler, termometar itd.

Imamo osnovni proces upravljanja tehnologijom, iskusno tržište, brzu i efikasnu proizvodnju i kapacitete obrade i bogate prateće resurse za obradu i proizvodnju.

Kupci su širom sveta, posebno jugoistočne Azije, Srednjeg Istoka, Latinske Amerike, Istočne Evrope, Afrike i drugih regiona. Efikasna tehnološka podrška, visokokvalitetni proizvodi i najbolja usluga prepoznali su kupci.